Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Ερμής ανάδρομος Ιούνιος 2014



Σ
Η επικοινωνία στο στόχαστρο
τις 7 Ιουνίου 2014, ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στην 03ο10’ του Καρκίνου, έως την 1η Ιουλίου, οπότε και θα ορθοδρομήσει  στην 24ο23’ των Διδύμων.

Οι ανάδρομες φάσεις του Ερμή, σηματοδοτούν  περιόδους  εσωτερικής επικοινωνίας και αναθεώρησης. Είναι μια κοσμική ανάπαυλα καθώς η φρενήρης καθημερινότητα μας, δεν μας δίνει τον χρόνο να «μιλήσουμε» με τον εαυτό μας. Έτσι,  το διάστημα αυτό, η επικοινωνία με τον έξω κόσμο φαίνεται να ολοκληρώνεται με κάποιο βαθμό δυσκολίας. Για το λόγο αυτό, είναι προτιμότερο να αναβάλλουμε τις τελεσίδικες αποφάσεις σε σημαντικά ζητήματα, καθώς το πιθανότερο είναι να μετανιώσουμε στην συνέχεια. Αντ’ αυτού, μπορούμε να εκμεταλλευτούμε την ανάδρομη περίοδο του Ερμή, για να εξακριβώσουμε τι πραγματικά θέλουμε, τι μας ικανοποιεί, να εντοπίσουμε σημεία που πρωτύτερα μας είχαν διαφύγει, και γενικότερα να καθαρίσουμε την σκέψη μας. Μπορούμε να ανασύρουμε πληροφορίες που είχαμε κρύψει από την μνήμη μας και να ξεσκονίσουμε τις άχρηστες. Ενίοτε, βρίσκουμε και αντικείμενα ή πρόσωπα τα οποία θεωρούσαμε χαμένα.



Αρχικά, έως τις 17 Ιουνίου, ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου, και θα επηρεάσει εντονότερα τους γεννημένους τις τρεις πρώτες μέρες των παρορμητικών ζωδίων (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους). Στη συνέχεια, θα επιστρέψει στο ζώδιο των Διδύμων, όπου και θα επηρεάσει τους γεννημένους την τελευταία εβδομάδα του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες).  Σας δίνεται η δυνατότητα λοιπόν, να ξανασκεφτείτε κάποιες αποφάσεις σας, να λάβετε κάποια νέα που περιμένατε, να πάτε ή να αναβάλλετε κάποιο ταξίδι, αλλά και να πείτε πράγματα που είχατε κρυμμένα  μέσα σας. Εδώ όμως χρειάζεται προσοχή, γιατί βρίσκεστε σε «ζώνη επικινδυνότητας»… πιθανόν να μετανιώσετε. Σε πρακτικό επίπεδο, οι παρεξηγήσεις και η ασυνεννοησία βρίσκονται στο ημερήσιο μενού. Προβλήματα στις ηλεκτρονικές συσκευές παρουσιάζονται συχνά με τον ανάδρομο Ερμή γι’ αυτό και είναι οι τεχνικοί κάνουν «χρυσές δουλειές» αυτό το διάστημα!!!! Αποφεύγουμε τις αγορές τέτοιων συσκευών τις επόμενες 25 ημέρες… Συμφωνίες, υπογραφές και συμβόλαια, τις αφήνουμε καλύτερα για τον Ιούλιο.

Οι όψεις που θα σχηματίσει αυτές τις εβδομάδες θα είναι κυρίως με την διελαύνουσα Σελήνη, με εξαίρεση την σύνοδο με τον Ήλιο στους Διδύμους, στις 28ο34’ τα ξημερώματα στις 20 Ιουνίου, και το τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό στις 24ο50’ του Ζυγού, στις 28 Ιουνίου. 

Σας εύχομαι καλή περισυλλογή…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου