Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Η Νέα Σελήνη προάγγελος του Απριλίου



ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ

Στις 30 Μαρτίου 2014, και ώρα Ελλάδας 21:45, πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού.
Από τη θέση του ζωδίου και μόνο, σηματοδοτείται η έναρξη μια καινούριας φάσης στην ζωή μας, αφού ακολουθεί την εαρινή ισημερία. Μύρισε άνοιξη, μια εποχή που μας βγάζει από την χειμερία νάρκη και μας «ζωντανεύει» ξανά. Ο σπόρος παίρνει μορφή και η οικουμένη ανθίζει. Η εποχή αυτή σκορπά μια νότα αισιοδοξίας και πλημμυριζόμαστε με ένα αίσθημα ανάγκης να κάνουμε μια νέα αρχή. Η άρεια δύναμη του Κριού μας ωθεί να λάβουμε δράση.

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

MH370



Τις τελευταίες μέρες, όλη η υφήλιος παρακολουθεί το μυστήριο που καλύπτει την πτήση ΜΗ370 των Μαλαισιανών αερογραμμών. Τολμώ να ασχοληθώ με το θέμα, μόνο και μόνο επειδή, αρκετό καιρό τώρα – καταγράφω αεροπορικά ατυχήματα, και ερευνώ (όσο μπορώ) τα κοινά αστρολογικά σημεία. Με μια πρώτη εικόνα και όχι τελική (αφού δεν έχω ολοκληρώσει ακόμα τις καταγραφές), έχω παρατηρήσει κάποια κοινά μοτίβα, μεταξύ των οποίων και η σταθερή εμπλοκή του Ερμή (παρότι τα αεροπορικά ταξίδια τα βρίσκουμε στον 9ο οίκο, δεν παύει να συνδέεται με τις μετακινήσεις) και του Πλουτώνιου στοιχείου. Παραδόξως, περίμενα αρχικά να κυριαρχεί ο Ουρανός, όμως, κανένα αεροπορικό ατύχημα δεν γίνεται ξαφνικά και από έναν μεμονωμένο συμβάν. Όλα οδηγούνται από μια αλυσίδα παραγόντων, ένα καταστροφικό ντόμινο.

Η πρόκληση πάντα για έναν αστρολόγο είναι να μπορεί να προβλέψει ένα γεγονός και όχι απλά να το ερμηνεύσει. Τι είναι αυτό που οδήγησε την συγκεκριμένη πτήση σε αυτήν την κατάληξη; Τα αεροπλάνα απογειώνονται τουλάχιστον κάθε 5 λεπτά. Γιατί αυτή, κι όχι η προηγούμενη ή η επόμενη; Σε μια τέτοια περίπτωση όμως, χρειάζονται αναρίθμητες πληροφορίες, όπως, η ίδρυση της εταιρίας, η κατασκευή του αεροσκάφους, η αγορά του, η γέννηση του κυβερνήτη, ο χάρτης της χώρας, και πολλά άλλα στοιχεία που θα  αλληλεπιδρούσαν και θα συνέθεταν το παζλ. Όπως αντιλαμβανόμαστε, μιλάμε για το αδύνατον.