Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Αφροδίτη στον ΥΔΡΟΧΟΟ

Από την Άντζελα Τίκη

 

 

Αγάπη χωρίς πιέσεις…. 

03/01-27/01 2015                                                                                                             

Η Αφροδίτη αφήνει το ζώδιο του πρακτικού και παραδοσιακού Αιγόκερου, και περνά στον προοδευτικό και φιλελεύθερο Υδροχόο. Καθ’ όλη την διάρκεια της διέλευσης της σ’ αυτό το ζώδιο, σίγουρα υπάρχει ένα αίσθημα απελευθέρωσης και εξωστρεφούς διάθεσης. Η ενέργεια όμως του οραματιστή Υδροχόου, δεν επιτρέπει να επικεντρωθούμε στον εαυτό μας αλλά αντίθετα, αναζητά την ευχαρίστηση και ολοκλήρωση μέσα από την ομαδική προσπάθεια και ένωση. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τις επιταγές της γήινης Αφροδίσιας ποιότητας –Πάνδημος, και συντάσσεται με την υπερβατικότητα της Ουράνιας. Εδώ η αγάπη δεν χρειάζεται απτές αποδείξεις, αρκεί να σέβεται το δικαίωμα της ένωσης με το ευρύτερο σύνολο. 

Στην απλή καθημερινότητα μας όμως, η αναζήτηση περιορίζεται ως επί τω πλείστων στην ατομική ευχαρίστηση, στην εκπλήρωση των επιθυμιών μας και την επίτευξη προσωπικής ευημερίας. Επιζητά την αγάπη, την ζεστασιά και τον έρωτα. Πως μπορεί να λειτουργήσει λοιπόν μέσα από τον εγκεφαλικό και απρόσωπο Υδροχόο; Ίσως λιγάκι δύσκολα!!!

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Προβλέψεις 21-31 Δεκεμβρίου



Οι προβλέψεις που ακολουθούν είναι  σε γενικό επίπεδο, καθώς γίνονται με γνώμονα τον Ήλιο και τον Ωροσκόπο. Αποτελούν οδηγό κατεύθυνσης, όμως, ακριβής ανάλυση γίνεται μόνο με βάση τον γενέθλιο χάρτη, ο οποίος και μας παρέχει όλες τις λεπτομέρειες. 

Αποχαιρετάμε τη χρονιά, με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 22/12, ενώ στις 23/12 ο Κρόνος κάνει ποδαρικό στο ζώδιο τουΤοξότη.

Κριός

Τι κι αν βρισκόμαστε εν μέσω εορτών, το μυαλό σου δεν μπορεί να σταματήσει να γυρίζει γύρω από θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σου και το μέλλον τους. Έτσι κι αλλιώς, τον τελευταίο καιρό έχεις δρομολογήσει πολλές αλλαγές, προσπαθώντας να κάνεις τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις που θα σου δώσουν ώθηση. Τίποτα δεν είναι εύκολο και τίποτα δεν γίνεται χωρίς πίεση. Η Νέα Σελήνη, ανοίγει τον δρόμο για νέα ξεκινήματα καριέρας, εντείνει την κοινωνική σου ζωή και σου υπενθυμίζει ότι πρέπει να βελτιώσεις την δημόσια εικόνα σου. Πιθανόν να υπάρξουν ανατροπές και στις συνεργασίες σου, αλλά όλα θα είναι με σκοπό να συνεχίσεις χωρίς βαρίδια που σε καθυστερούν. Ο Άρης σε βοηθά να κυνηγήσεις τους στόχους σου, να είσαι κοντά σε φίλους ακόμα και  να αποκτήσεις καινούριους. Η νέα θέση του Κρόνου είναι ευνοϊκή απέναντι στο ζώδιο σου, σου δίνει τα εφόδια να εκπληρώσεις τα πλάνα σου και σίγουρα μπορεί να σε βοηθήσει να είσαι πιο συγκεκριμένη/ος σε ότι κάνεις. Απαραίτητη προϋπόθεση, να μπεις στην ουσία των πραγμάτων και να μην λειτουργείς δογματικά. Είναι μια καλή περίοδος για να τακτοποιήσεις νομικές υποθέσεις, να πάρεις ένα πτυχίο, να μάθεις μια ξένη γλώσσα και να κάνεις ταξίδια με επαγγελματικό όφελος. 

Ταύρος

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

ΚΡΟΝΟΣ στον ΤΟΞΟΤΗ



23-12-2014 έως 20-12-2017*
*με εξαίρεση την περίοδο 15-06-15 έως 18-09-15 οπότε και επιστρέφει στον Σκορπιό

Καθώς ο Κρόνος ετοιμάζεται να κάνει την είσοδο του στον Τοξότη, βρισκόμαστε στο κατώφλι μιας τριετούς αλλαγής σκηνικού, η οποία σηματοδοτεί μια κοσμική στροφή, σε παγκόσμιο αλλά και προσωπικό επίπεδο – ανάλογα με τα σημεία που αγγίζει στον γενέθλιο χάρτη μας.
Προτού προχωρήσουμε στην ερμηνεία της νέας θέσης, θα ήθελα να ξεκινήσω με τις βασικές έννοιες που πρεσβεύουν ο Κρόνος και ο Τοξότης αντίστοιχα. 

Για τους Έλληνες της αρχαιότητας, ο τυραννικός βασιλιάς των θεών Κρόνος – «Χρόνος», αφού εκθρόνισε τον πατέρα του Ουρανό, έτρωγε τα παιδιά του φοβούμενος ότι θα καταστραφεί από αυτά, όπως έκανε κι ο ίδιος στον πατέρα του. Εικονίζεται ως ένας ηλικιωμένος άντρας, όντας ο παλαιότερος βασιλιάς των θεών. 

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Προβλέψεις 08 - 20 Δεκεμβρίου

Από τις 11/12 η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω, ενώ ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στον Υδροχόο.

Ο Ουρανός και  ο Πλούτωνας σχηματίζουν το 6ο κατά σειρά τετράγωνο μεταξύ τους, σηματοδοτώντας μια περίοδο έντασης και αναβρασμού, με σκοπό να φέρουν ριζικές και σαρωτικές αλλαγές σε προσωπικό αλλά και σε κοσμικό επίπεδο. 


Συμβουλευτείτε το ζώδιο του Ήλιου σας αλλά και του ωροσκόπου σας.

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Άρης στον Υδροχόο


5 Δεκεμβρίου '14 - 12 Ιανουαρίου '15

Για να πετύχουμε στην ζωή χρειάζεται δράση. Και για να δράσουμε, αρκεί να χρησιμοποιήσουμε την ενέργεια του Άρη, ο οποίος τολμά και δεν φοβάται να ανοίξει τον δρόμο. Ο θεός του πολέμου όμως, ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο κινείται, χρησιμοποιεί και διαφορετική στρατηγική. 
Πως λειτουργεί αλήθεια στον Υδροχόο;…

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές προβλέψεις

Αυτήν την εβδομάδα αναλύουμε την πανσέληνο στον άξονα Τοξότη-Διδύμων και την είσοδο του Άρη στον Υδροχόο
Πως επηρεάζει κάθε ζώδιο;

Εκπομπή "ΤΑ ΛΕΜΕ..." 01/12/2014
Επιμέλεια - Παρουσίαση : Άντζελα Τίκη

Κοντά  σας κάθε Δευτέρα στις 13:30



Epsilon tv
 

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Προβλέψεις εβδομάδας 01-07 Δεκεμβρίου


Αλλαγή σκηνικού, με τον Άρη να μπαίνει στο ζώδιο του Υδροχόου και την πανσέληνο στις 6 Δεκεμβρίου στον άξονα Τοξότη-Διδύμων.
Η εβδομάδα που ακολουθεί μας δίνει την ευκαιρία να έχουμε αισιόδοξη διάθεση και θετική στάση απέναντι στους προβληματισμούς μας. 
Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τα δώρα του σύμπαντος...



Συμβουλευτείτε το ζώδιο του Ήλιου σας αλλά και του ωροσκόπου σας.