Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Δίας τρίγωνο Πλούτωνας - Η ανακάλυψη του κρυμμένου θησαυρού



12 Οκτωβρίου 2015 - 13η03’
16 Μαρτίου 2016 - 17η13’
26 Ιουνίου 2016 - 16η29’



Η συνένωση του Δία με τον Πλούτωνα γεννά μια απύθμενη δύναμη σε φυσικό (υλικό) και ψυχικό επίπεδο. Οι άρχοντες του ουρανού και του κάτω κόσμου - αντίστοιχα, δεν αποζητούν απλά κάτι. Έχουν τρομακτική θέληση και διάθεση να το αποκτήσουν. Η πίστη του Δία και το σθένος του Πλούτωνα μπορούν να κινήσουν Γη και Ουρανό. Οι ενέργειες αυτές αποτελούν τα απαραίτητα συστατικά για μια μαγική συνταγή. Μας υποκινούν  να κυνηγήσουμε με όλο μας το «είναι» αυτό που ποθούμε. 

Keep in mind πως στην αναζήτηση του θησαυρού, ο Indiana Jones έβαζε την ψυχή του (όσο για τις σωματικές του αντοχές, τύφλα να 'χουν οι Ειδικές Δυνάμεις) αλλά, κατανοούσε την πραγματική του αξία μόνο όταν τον ανακάλυπτε. Αυτό που ξεκινούσε ως υλική επιζήτηση κατέληγε σε ουσιαστική κατάκτηση. 


Καθώς το τρίγωνο σχηματίζεται σε ζώδια της Γης – Δίας στην Παρθένο και Πλούτωνας στον Αιγόκερω – αν μη τι άλλο, ο αστρικός φακός ζουμάρει στα πρακτικά ζητήματα και φυσικά την αύξηση των υλικών αποκτημάτων μας. Και voila, όλες οι συχνότητες συγχρονισμένες εκπέμπουν το μήνυμα «βαρέθηκα να ζω μεσ’ στην αστάθεια και την μιζέρια!». Ευκαιρία λοιπόν να σκοτώσουμε τον δαίμονα που λέγεται φόβος και να βγάλουμε την πυγμή μας από τον λήθαργο, ωσάν την ωραία κοιμωμένη που περιμένει τον πρίγκιπα. Ήρθε η ώρα να ξεσκονίσουμε τις στοιβαγμένες μας ιδέες, σχέδια και φιλοδοξίες και να τολμήσουμε, να διεκδικήσουμε. 

Αυτή η όψη των πλανητών σχετίζεται με χρήματα και τράπεζες, χρηματοπιστωτικούς οίκους, ορυχεία και εξορύξεις, τις πετρελαιοπαραγωγές, το «μαύρο» χρήμα, τους μεγιστάνες (είναι πολλά τα λεφτά Άρη…). Τι σημασία όμως έχει αν δεν ανήκετε σε καμιά από αυτές τις κατηγορίες; Αγοράστε λαχεία, παίξτε τζόκερ, λόττο, και ποτέ δεν ξέρετε τι επιφυλάσσει η τύχη για σας. Ψαχτείτε λοιπόν! Βρείτε τι έχετε στην 13η μοίρα +/- του γενέθλιου χάρτη σας (αρχικά για το τρίγωνο της 12ης Οκτωβρίου, ακολουθούν κι άλλα δύο), στα ζώδια της Γης πρωτίστως (Ταύρος - Παρθένος - Αιγόκερως) και του Νερού (Καρκίνος – Σκορπιός - Ιχθύες). Ανάλογα με τον οίκο στον οποίο διελαύνουν και τους γενέθλιους (ακόμα και προοδευμένους) πλανήτες και ακμές που αγγίζουν, η δύναμη που ασκείται βγάζει το μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Εάν επηρεάζεται ο/η:

Ήλιος… Ανακαλύπτετε ποιοι είστε πραγματικά! Αποκτάτε μια ξεκάθαρη εικόνα του εαυτού σας και υπερχειλίζετε από ζωτικότητα. Μια πρωτόγνωρη δύναμη  σας ωθεί να κάνετε αυτά που σας ολοκληρώνουν σαν προσωπικότητα. Εγώ είμαι αυτός/η, και έτσι πορεύομαι… Τα πάντα είναι εφικτά, αρκεί να το θέλω!

Σελήνη… Ο τρόπος που βιώνετε τις καταστάσεις και τα συναισθήματα που προκύπτουν είναι όχι μόνο πλούσια αλλά και πολύ βαθιά! Η ανάγκη για ασφάλεια, φροντίδα, προστασία, και θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια σας κινητοποιούν να δράσετε πρακτικά. Μεγάλα ψυχικά αποθέματα και οικονομικές ευκαιρίες. 

Ερμής… Χαρίζει διεισδυτική ικανότητα και εμβάθυνση. Η αντιληπτική σας ικανότητα περνά σε άλλα επίπεδα, αρκεί βέβαια να επιτρέψετε στον εαυτό σας να γίνει πιο δεκτικός σε νέες ιδέες και απόψεις. Με ανανεωμένο σκεπτικό, βρίσκεστε πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σας. Ευνοούνται γραπτά, συμφωνίες και οτιδήποτε σχετίζεται με το εξωτερικό. Ανοίξτε τα φτερά σας!

Αφροδίτη… Εμπλουτίζει με πάθος και ένταση τον έρωτα, κι οτιδήποτε επιθυμείτε στη ζωή. Δεν αρκείστε να έχετε, θέλετε να κατέχετε ολοκληρωτικά. Αντιλαμβάνεστε τι αξίζει κα τι όχι. Τα γούστα μπορεί να γίνουν ακριβά και το μέσον απόκτησης είναι τα χρήματα. Go after them, αξίζει να προσπαθήσετε! 

Άρης… Ώρα για δράση! Υπάρχει αποφασιστικότητα, ενέργεια και αστείρευτη αντοχή να διεκδικήσετε ό,τι σας ανήκει. Κατέχετε τα κατάλληλα όπλα να βγείτε νικητές μέσα από οποιαδήποτε μάχη. Ο τολμών νικά! Θαυμάσια περίοδος για επιχειρησιακές δραστηριότητες.



Άντζελα Τίκη

Οι προβλέψεις γίνονται σε γενικό επίπεδο και με σημείο αναφοράς μεμονωμένους πλανήτες. Αποτελούν οδηγό κατεύθυνσης, όμως, ακριβής ανάλυση γίνεται μόνο με βάση τον γενέθλιο χάρτη, ο οποίος και μας παρέχει όλες τις λεπτομέρειες. Για προσωπικές προβλέψεις επικοινωνήστε στο email angelatikis@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6985714899

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου