Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ

27 Ιανουαρίου - 20 Φεβρουαρίου



Από τις 27 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Ιχθύων και θα παραμείνει εκεί έως τις 20 Φεβρουαρίου. Είναι ο κατεξοχήν δείκτης της ανάγκης μας για αγάπη, χαρά, ικανοποίηση ενώ η θέση του και οι όψεις που σχηματίζει περιγράφουν τον τρόπο που αντιλαμβάνεται και εισπράττει κανείς αυτά τα συναισθήματα. Είναι η ανώτερη οκτάβα του Ποσειδώνα γι’ αυτό και στο ζώδιο των Ιχθύων βρίσκεται στην έξαρση της…

Αν σκεφτεί κανείς ότι ο Ποσειδώνας κυβερνά την θεϊκή συμπόνια, μπορεί να συλλάβει την ενέργεια της Αφροδίτης όταν βρίσκεται κάτω από την επιρροή του. Δεν αγαπά απλά και ατομικά αλλά, είναι διατεθειμένη να θυσιαστεί χωρίς να φοβάται τον πόνο. Είναι υπερβατική και αιθέρια. Αναδύεται από την θάλασσα (Ποσειδώνας) των συναισθημάτων προκειμένου να βρει την πνευματική ελευθερία (Δίας συγκυβερνήτης των Ιχθύων).

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Άρης στους Ιχθύες



12 Ιανουαρίου - 19 Φεβρουαρίου



Από τις 12 Ιανουαρίου, ο πολεμοχαρής πλανήτης της δράσης και της εξωστρέφειας Άρης, κινείται στο ευαίσθητο και δεκτικό ζώδιο των Ιχθύων. Δύο αταίριαστα εκ φύσεως στοιχεία, καλούνται να συνυπάρξουν έως τις 19 Φεβρουαρίου, και να δώσουν τον καλύτερο ή χειρότερο εαυτό τους, έκαστος. Ο Άρης στους Ιχθύες, έχει την τάση να πνίγει την παρόρμηση για δράση, κι αυτό είναι που δυσκολεύει την επίτευξη και κατάκτηση στόχων.  Χωρίς να σημαίνει ότι μιλάμε για έναν απόλυτα αδύναμο ή επ ουδενί ανίκανο Άρη, θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι διαφέρουν τα κίνητρα και ο τρόπος λειτουργίας του. Οι αντιδράσεις του υποκινούνται καθαρά από συναισθηματικές εκφάνσεις, και συνήθως είναι αποτέλεσμα έντονων εσωτερικών πιέσεων. Λειτουργεί συσσωρευτικά και συχνά παρασκηνιακά. Κι ενώ εξωτερικά φαίνεται να υπάρχει ηρεμία, εσωτερικά επικρατεί ένταση και ανησυχία. Ένα από τα χαρακτηριστικά του είναι η αστάθεια στις θέσεις του. Ως ζώδιο διπλό, μπορεί να κολυμπήσει και στα δύο ρεύματα. Σαν τον Ευβοϊκό κόλπο, αν προσπαθήσετε να τον στριμώξετε, να θυμάστε οτι θα ξεγλιστρήσει προς πάσα κατεύθυνση.

Παρόλα αυτά, έχει καλλιτεχνικά ταλέντα και αγαπά την μουσική. Και σίγουρα, οι διαθέσεις του είναι άκρως ρομαντικές....



Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο

Ελευθερία με συνέπεια κι ευθύνη

20/01/2015
00ο k 09Υδροχόου

Στις 20 Ιανουαρίου 2015, πραγματοποιείται η πρώτη Νέα Σελήνη του έτους στην 00ο k 09του Υδροχόου. Αντικατοπτρίζει ξεκάθαρα την κοινωνική ανάγκη για αλλαγή αλλά και την βαθειά επιθυμία απελευθέρωσης από πιέσεις. Για την Ελλάδα συγκεκριμένα, στις 15:13 που κορυφώνεται  η σύνοδος Ήλιου – Σελήνης,  ανατέλλει το ζώδιο του Καρκίνου (ωροσκόπος), τοποθετώντας τον πλανητικό σχηματισμό στο 8ο οίκο του χάρτη.  

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 19 έως 25/01/15



Οι προβλέψεις που ακολουθούν είναι  σε γενικό επίπεδο, καθώς γίνονται με γνώμονα τον Ήλιο και τον Ωροσκόπο. Αποτελούν οδηγό κατεύθυνσης, όμως, ακριβής ανάλυση γίνεται μόνο με βάση τον γενέθλιο χάρτη, ο οποίος και μας παρέχει όλες τις λεπτομέρειες. 

Αυτή την εβδομάδα, Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου ενώ ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη πορεία επίσης στον Υδροχόο.


Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 05 έως 11/01/15



Οι προβλέψεις που ακολουθούν είναι  σε γενικό επίπεδο, καθώς γίνονται με γνώμονα τον Ήλιο και τον Ωροσκόπο. Αποτελούν οδηγό κατεύθυνσης, όμως, ακριβής ανάλυση γίνεται μόνο με βάση τον γενέθλιο χάρτη, ο οποίος και μας παρέχει όλες τις λεπτομέρειες. 

Ποδαρικό για το 2015 με μια Πανσέληνο στον άξονα Αιγόκερου-Καρκίνου στις 05/01. Η Αφροδίτη και ο Ερμής κινούνται στο ζώδιο του Υδροχόου.