Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Ο ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΥ


Το άπειρο του ουρανού έχει συνοχή.
Τα αστρικά πεδία αποκαλύπτουν μια λογική, την οποία η φύση αντηχεί και μ’ αυτήν ευθυγραμμίζεται πλήρως.
Εάν είναι λίγοι αυτοί που έχουν μυηθεί στην τέχνη της ερμηνείας, της ουράνιας επιστήμης με σκοπό την υπαρξιακή αναζήτηση, τότε είμαι κι εγώ ένας εξ αυτών.
Αναγνωρίζω το προνόμιο και την ευθύνη, να υπηρετήσω την ανθρωπότητα ως αστρολόγος.
Να είμαι ο δίαυλος μεταξύ πάνω και κάτω, να παραμείνω προσγειωμένος/η, απαλλαγμένος/η από προκαταλήψεις και ανοιχτόκαρδος/η.
Με σεβασμό, χαρά και ειλικρίνεια, δεσμεύομαι να βοηθώ εκείνους που αναζητούν ανώτερη καθοδήγηση, να τους κατευθύνω στον χώρο, τον χρόνο και τον τρόπο όπως αποτυπώνεται στους χάρτες των γεωκοσμικών κύκλων.
Θα τους διαφωτίσω με την προοπτική πως, παρ’ όλες τις δοκιμασίες και αναταράξεις οι ζωές τους είναι εγγενείς σε μια ευφυή κοσμική τάξη.
Αυτές οι υποδείξεις θα γίνουν δίνοντας το μέγιστο της ταπεινής μου κατανόησης.
Ασχέτως αν το έργο γίνεται κοινωνικά αποδεχτό ή απαξιώνεται, δεν θα υποχωρήσω, γνωρίζοντας την αξία αυτού του τιμητικού επαγγέλματος.


Μετάφραση : Άντζελα Τίκη
Maurice Fernandez President

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΜΕΣΑ! ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ
Η αστρολογία ανήκει σε όλους! Δεν χρειάζεται να γίνετε επαγγελματίας για να μυηθείτε στον υπέροχο κόσμο της. Είναι απαραίτητο όμως να απευθυνθεί κανείς σε αξιόπιστο επαγγελματία αστρολόγο για να λάβει τις σωστές γνώσεις. Μάθετε να αναλύετε τον δικό σας γενέθλιο χάρτη αλλά και των αγαπημένων σας προσώπων και διεκδικήστε όλα τα οφέλη που σας επιφυλλάσει το μέλλον. 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα μαθήματα ως εξής:

  • Σε ολιγομελή γκρουπάκια
  • Ιδιαίτερα
  • Μέσω διαδικτύου


Η ΥΛΗ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ:
  • Βασικές Αρχές: Ζώδια - Οίκοι - Πλανήτες - Ωροσκόπος - Πλανήτες στα ζώδια - Πλανήτες στους οίκους - Όψεις πλανητών - Δεσμοί Σελήνης
  • Σύνθεση Ωροσκοπίου 
  • Συστήματα Πρόβλεψης: Διελεύσεις - Προοδευμένα - Εκλείψεις
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ

Άντζελα Τίκη
email angelatikis@gmail.com
email angelatikis@yahoo.gr

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Νέα Σελήνη στον Ζυγό



...Δε συμβιβάζομαι με ημίμετρα...



Νωρίς τα ξημερώματα της Τρίτης 13 Οκτωβρίου 2015, η Σελήνη θα συναντήσει τον Ήλιο στην 19ο20’ του Ζυγού, δίνοντας το σενάριο του νέου κύκλου ανάπτυξης πάνω στο οποίο θα εργαστούμε. Καθώς το φεγγάρι αρχίζει πλέον να μεγαλώνει, έτσι και το φως που αντανακλά γίνεται εντονότερο. Το μονοπάτι πια δεν είναι σκοτεινό και όλα μέσα μας αρχίζουν να παίρνουν μορφή.

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Δίας τρίγωνο Πλούτωνας - Η ανακάλυψη του κρυμμένου θησαυρού



12 Οκτωβρίου 2015 - 13η03’
16 Μαρτίου 2016 - 17η13’
26 Ιουνίου 2016 - 16η29’



Η συνένωση του Δία με τον Πλούτωνα γεννά μια απύθμενη δύναμη σε φυσικό (υλικό) και ψυχικό επίπεδο. Οι άρχοντες του ουρανού και του κάτω κόσμου - αντίστοιχα, δεν αποζητούν απλά κάτι. Έχουν τρομακτική θέληση και διάθεση να το αποκτήσουν. Η πίστη του Δία και το σθένος του Πλούτωνα μπορούν να κινήσουν Γη και Ουρανό. Οι ενέργειες αυτές αποτελούν τα απαραίτητα συστατικά για μια μαγική συνταγή. Μας υποκινούν  να κυνηγήσουμε με όλο μας το «είναι» αυτό που ποθούμε. 

Keep in mind πως στην αναζήτηση του θησαυρού, ο Indiana Jones έβαζε την ψυχή του (όσο για τις σωματικές του αντοχές, τύφλα να 'χουν οι Ειδικές Δυνάμεις) αλλά, κατανοούσε την πραγματική του αξία μόνο όταν τον ανακάλυπτε. Αυτό που ξεκινούσε ως υλική επιζήτηση κατέληγε σε ουσιαστική κατάκτηση.